Bouwstoffen

Met ons ruime assortiment bouwstoffen klaart u zelf alle mogelijke klussen in en om uw huis.  Van gips- en plafondplaten, stucplaten in 40 en 60 cm breed en vochtbestendig greenboard tot Promatect 100 (het veilige alternatief voor asbest).

Gasbetonblokken in 5, 7 en 10 centimeter dik. 30x30 cm betontegels en betonbanden, maar ook kalkzand- of rode metselstenen in amstel- en waalformaat. Durft u een metselklus aan, dan hebben wij voor u de meest gangbare soorten cement, zoals Enci Portland en metselcement. Daarnaast vindt u bij ons verschillende soorten metselspecie met en zonder kalk en betonmortel. Voor elk werk het juiste zand. Budding biedt u voldoende keus, van brekerzand tot (gewassen) speelzand.

Voorts verscheidene gipsgebonden pleisterproducten, zoals het befaamde Knauf MP75 en Roodband. Voor het lijmen van bouwblokken, maar eveneens voor dunpleisteren gebruikt u Knauf Fix & Finish. Wilt u snel én gemakkelijk uw vloer egaliseren? U als doe-het-zelver doet dat moeiteloos met Egaline.

Voor het professioneel egaliseren, betegelen, voegen en afdichten van verschillende ondergronden hebben wij het bekende Schönox in diverse kleuren.

Met onze Metal Stud liggers en staanders bouwt u snel en moeiteloos een kaarsrechte scheidingswand.

En natuurlijk hulpmiddelen voor de bouw, zoals diverse soorten kruiwagens, steekkarren, speciekuipen en emmers.

Bij ons bent u aan het juiste adres als u uw woning goed wilt isoleren. Denkt u hierbij onder andere aan Rockwool 210 platen van 45 en 60 mm dik en Rockwool 123 spijkerflensdekens in 80 mm. Uiteraard ook pijpisolatie in verschillende maten. Verder tempex (piepschuim) en Styrodur (hardschuim) in diverse diktes. Rollen Noppisol Super en geluiddempende schuimplaten. Tot slot dampdichte, dampremmende en dampopen folie, kwaliteitsproducten van Meuwissen.

Bij Budding krijgt u een deskundig advies over de toepassingsmogelijkheden van alle hierboven genoemde bouwstoffen en -materialen. Producten die we niet op voorraad hebben, kunnen we eventueel voor u bestellen.
En vergeet u onze gratis bezorgservice niet (zie ook onder “Diensten”).

  knauf_logo_200meuwissen_logo_200rockwool_logo_200schonox_logo_200ardex_logo_200logobpgvariant1100x128px_128